donderdag 24 januari 2013

Oehoe! Giveaway: uilenwanten!


Het is al weer een tijdje geleden dat ik m'n laatste blogbericht plaatste. De kneutselige bezigheden lagen even stil en om weer geïnspireerd te raken heb ik me op wat nieuws gestort; breien. Het zijn deze vingerloze uilenwanten geworden!


Het patroon komt uit het Engelstalige tijdschrift Mollie Makes (nummer 21). Het was misschien niet het meest geschikte beginners breiproject, want het vereiste breien met 4 naalden en een kabelnaald. Dat was in het begin een beetje een gerommel, maar na een paar toeren begon ik er handiger in te worden. En inmiddels heb ik er al meerdere gebreid, want ze zijn gewild! 


Ze zijn gemaakt van garen dat voor 25% uit wol bestaat, dus ze kunnen je handen lekker warm houden, terwijl je bijvoorbeeld ook nog je telefoon kunt bedienen. Voor de vrieskou van de afgelopen dagen zijn ze helaas toch net iets te koud, maar de dooi gaat invallen (wat ik wel jammer vind) en dan wordt het misschien het perfecte weer voor deze uilenwantjes! 


Hebben? Dat kan, want ik organiseer voor het eerst op mijn blog een giveaway! Ik heb zoveel leuke volgers gekregen en ik ben bijna jarig, dus dan mag dat wel een keertje. Ik geef het paar lichtgrijze wanten van de foto's weg. Kleine aantekening daarbij is dat het wel wanten zijn voor smalle handen. 

Meedoen? Ben of wordt volger en laat een reactie achter op dit bericht. Dat is alles. Je kunt dat tot en met zaterdag 2 februari doen, dan zal ik op 3 februari onder de schrijvers van de reacties een paar uilenwanten verloten.

Over mij

Mijn foto
Welkom op mijn blog! Hier schrijf ik over mijn favo dingen; breien, haken en andere kneuterige knutseldingen.

Volgers

Mijn favoriete blogs

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Freubelweb

Freubelweb